Home   Groep 4

Groep 4

Stagiaires groep 4

Hallo allemaal! Mijn naam is Else-miek, ik ben 22 jaar oud en tot en met januari loop ik stage in groep 4 bij juf Wendy. Ik zit in het tweede studiejaar van mijn Pabo-opleiding en loop op dinsdagLees meer »


Spontane actie voor Nepal

Aangegrepen door de ellendige omstandigheden in Nepal na de aardbevingen, ontstond in groep 4b spontaan het idee om een actie op touw te zetten. De kinderen waren via de les van “Nieuwsbegrip” geconfronteerd met de beelden uit vooralLees meer »


’t is mooi geweest!

Inderdaad, ’t is mooi geweest, letterlijk en figuurlijk. Na 43 jaar op de Christoffelschool gewerkt te hebben, wordt het tijd om ermee te stoppen en op een andere manier te gaan genieten van de geneugten des levens. InLees meer »


Moederdag in groep 4B

De andere moeders bij mij in de klas, die hebben het echt niet getroffen. Die zijn zo vaak boos En jij maar Ă©Ă©Ă©Ă©n keer En zeg nou eens eerlijk: da’s boffen! Ik weet niet precies meer, waarom jijLees meer »


Turbulent weekje voor de groepen 3/4 en 4

Alsof de spanning bij de kinderen voor het naderende Sinterklaasfeest nog niet hoog genoeg opliep, was er door de leerkrachten van groep ¾ en groep 4 besloten om in de week voorafgaand aan het feest een kunstworkshop teLees meer »


Kinderboekenweek 4b

Nee, u hoeft niet ongerust te zijn. Uw kind viert echt nog geen carnaval in de maand oktober. Alles draait om het thema “Feest” van de Kinderboekenweek van dit jaar en groep 4 had het geluk dat zijLees meer »


Informatie groep 4

In het onderstaande PDF bestand kunt u alle informatie vinden over groep 4.U kunt denken aan gymtijden, muziek, onze methodes die we gebruiken en nog vele andere dingen. Veel leesplezier! Info groep 4 2014-2015,


Stagiaire in groep 4b

Mijn naam is Cheska de Veld en dit schooljaar loop ik mijn Lio-stage op Bs. Christoffel. Ik zit in het vierde studiejaar van mijn Pabo-opleiding en loop op dinsdag, donderdag en vrijdag stage in groep 4b van JosLees meer »


1 2