Home   Commissies

Zes commissies

De Commissies dragen zorg voor de ondersteuning van de leerkrachten bij uiteenlopende activiteiten en/of projecten. De zes commissies zijn: Commissie Cultuur, Commissie Evenementen, Commissie Informatie, Commissie Schoolzaken, Commissie Sport en Werkgroep 8.

Commissie Cultuur ondersteunt culturele activiteiten op school. Helpt mee met de organisatie van de Kinderboekenweek.

Commissie Evenementen helpt school bij de organisatie van Sinterklaas, Kerstmis, Lichtjesroute, Carnaval, de Vossenjacht, de Muzische avond en de Avondvierdaagse.

De Informatie Commissie zorgt voor een heldere communicatie met de ouders, geeft input voor de website en de schoolkalender en heeft de praktische gids voor nieuwe ouders gemaakt. Ook bewaakt deze commissie de huisstijl en toon van alle communicatie uitingen van de oudervereniging.

Commissie Schoolzaken organiseert de jaarlijkse verkeersmiddag voor de bovenbouw en draagt zorg voor de bemanning van de bibliotheek. Ook vallen de groepsouders onder deze commissie.

Commissie Sport organiseert samen met school de buitenschools sportevenementen zoals de Tilburg Ten Miles, de Warandeloop, diverse sporttoernooien. Verzorgt ook de sportdag en de Koningsspelen.

Werkgroep 8 organiseert de Theater diner show, het jaarboek en het schoolkamp.