Home   Avondvierdaagse

Avondvierdaagse

Eén, twee in de maat …

Ieder jaar in juni loopt onze school mee met de avondvierdaagse in Goirle. We wandelen 4 avonden op rij van maandag tot en met donderdag. In en om Goirle door het groen, de bossen en de velden.

Wandelen in de avondvierdaagse

Inschrijven via school
Het is leuk om gezellig samen te lopen met kinderen uit de klas, liedjes te zingen en te genieten van de wandeling. Via de nieuwsbrief in mei hoor je waar en wanneer je in kunt schrijven op school. De oudervereniging verzamelt deze inschrijvingen en zorgt voor de organisatie. De kinderen lopen 3-5-10 of 15 km. Bij elke wandeling zijn de ouders zelf verantwoordelijk voor hun kind. We verzamelen op een centraal punt. Degene die dezelfde afstand wandelen vertrekken gezamenlijk. Hier spreek je af met je vriendjes en vriendinnetjes. Waar is dat precies? Dat lees je in de nieuwsbrief.

Hulp nodig
Ieder jaar vragen we hulp van ouders om een traktatie, iets te drinken en iets te eten uit de delen. Dit doen zij samen met enkele leerkrachten. Zij delen dit uit langs de kant tijdens het lopen. Hiervoor betaal je bij inschrijven een klein bedrag extra.

Slotavond
Op donderdagavond is de grote inhaalavond met muziek en felicitaties en natuurlijk die super verdiende medaille. Het is gebruikelijk om snoepjes uit te delen aan degene die lopen in de vorm van een ketting. Niet alleen je eigen kinderen, maar bijvoorbeeld ook de vriendjes en vriendinnetjes. Zo halen de kinderen volbehangen met snoepjes, de eindstreep. Het is voor de kinderen leuk als er die avond familie of vrienden aan het einde langs de kant staan om hen ‘binnen te halen’.

Meer informatie
Uitgebreide informatie vind je op www.vierdaagsegoirle.nl/site/. Inschrijven hoeft niet via deze site, maar gaat via school. Neem eens een kijkje en loop gezellig met ons mee!