Home   Activiteiten

Leerzaam en leuk!

School draait natuurlijk in de eerste plaats om de lessen. Maar daarnaast is er nog zoveel meer! Een schooltijd moet behalve leerzaam ook leuk zijn. Daarom organiseren we het hele jaar door allerlei bijzondere activiteiten.

Excursies bijvoorbeeld, naar natuur of cultuur. Maar ook een sportdag en een spelletjesdag. En de traditionele Lichtjestocht in de week voor Kerstmis. En niet te vergeten onze legendarische Muzische Avond. Op vrijdag 11 oktober vindt in de gymzaal de jaarlijkse voorleeswedstrijd plaats in het kader van de Kinderboekenweek, en als  we dat goed en wel hebben afgerond zien we Sinterklaas al weer aan de horizon verschijnen. In het nieuwe voorjaar maken we ons letterlijk en figuurlijk op voor het Carnavalsfeest.

Verder is er vanzelfsprekend ook een jaarlijkse schoolreis, en nemen de kinderen van groep 8 afscheid met een onvergetelijk schoolkamp.