Home   Geen categorie   Muzische avond

Muzische avond

13 juni 2017

Op woensdag 21 juni van 18.30 – 20.30 uur is het eindelijk zover…

Alle groepen zijn al druk aan het oefenen om op deze avond met een geweldig optreden voor de dag te komen.

Dit jaar staat de muzische avond in het teken van het thema ‘kleur’. Wij zijn ervan overtuigd dat u weer versteld staat van de geweldige optredens die onze kinderen aan u gaan laten zien.

Het is altijd weer één groot feest. De jaarlijkse muzische avond. Het schoolplein stroomt dan vol met muziek, zang en dans. En met honderden enthousiaste ouders/verzorgers, broers en zussen.

De kinderen hebben gereserveerde zitplaatsen die zullen zijn afgezet met een lint. Gelieve hier rekening mee te houden en deze plaatsen voor hen vrij te houden. Er zal dit jaar ook weer een tribune aanwezig zijn. Wanneer uw kind klaar is met optreden valt hij/zij weer onder uw verantwoordelijkheid (denk hierbij ook aan de klimrekken). Verder willen wij u vragen in verband met de verkoop van consumptiebonnen, zoveel mogelijk gepast te betalen.

Op initiatief van de ouders is er dit jaar ook de mogelijkheid om gedurende de avond een frietje en/of snack te nuttigen. De snacks bestaan uit een frikandel, rundvlees kroket of kaassoufflé. U kunt zowel contant als met de pin betalen.

• Friet met snack en saus   € 3,75
  • Snack                             € 1,00
  • Friet met saus                 € 3,00

De kinderen worden rond 18.00 uur op school verwacht om te verkleden en eventueel te schminken. Voor de juiste tijd kunt u inlichtingen krijgen bij de leerkracht(en) van uw kind(eren). Mocht het heel slecht weer zijn, dan hebben we een alternatieve datum op woensdag 28 juni. Zie ook onze schoolkalender.

Alle opa’s en oma’s zijn van harte welkom tijdens de generale repetitie op woensdag 21 juni om 9.30 uur.